Noget til mig

Pigerne har været hjemme hos farmor og farfar idag, så jeg har haft mulighed for at sidde ved symaskinen. Det er der kommet et par nederdele ud af.
Den lilla er til Karoline, syet i fløjesstof fra Stof og stil efter et mønster fra Stof2000. Hjertelommer er lavet efter inspiration fra Symagasinet 11/2011.
Og så har jeg for første gang i over 10 år syet noget til mig selv. Nederdelen er syet efter denne her diy fra Marapyttta’s syskole. Stoffet er noget jeg har fået af Thomas’ farmor, købt engang hvor der stadigvæk var en Per Reumert i Aalborg, så det har lagt i hendes gemmer i rigtig lang tid.

Posted in Sy

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s