Peberkager i lange baner


Karoline havde en veninde med hjem fra børnehaven i tirsdag, og sammen med Josefine hjalp de mig med at bage peberkager i lange baner. Opskirften er her fra, dog med små ændringer. Da jeg var gået i gang, opdagede jeg at jeg ikke havde mere natron, den tomme bøtte var kommet tilbage i skuffen, tsk tsk tsk. Men jeg havde et brev til krydderkage fra Dr. Okter som indeholde nogle af de samme krydderier og natron, så det brugt jeg i stedet  for, også tilføjede de krydderier der manglede. De er lidt for krydderet, så det er ikke den fremgangsmåde jeg vil bruge næste gang, der tror jeg holder mig til opskiften.

– Posted using BlogPress from my iPhone

2 thoughts on “Peberkager i lange baner

  1. et tip til en anden gang er, at har du ikke natron, skal du bare bruge dobbelt mængde bagepulver. giver samme resultat ifølge tørsleff, og jeg har brugt det, med helt perfekte resultater.
    Natron er jo ikke noget man bruger ret tit.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s