20. december – Juleblogchallenge #20

(Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt)

En juletradition som jeg allerede har nævnt her på bloggen, er det årlige julehygge vi holder for familien en søndag i advent. I år var vi 34. Det er bestemt en tradition vi vil fortsætte med i mange år frem.

Ellers synes jeg ikke vi har så mange dessideret traditioner. Juleaften holder vi på skift hos enten Thomas’s forældre eller mine forældre, dvs. nu er det jo kun min far. I år skal vi holde sammen med min far og for første gang blive det hjemme hos os. Normalt tager vi kun i kirke de år hvor vi holder jul sammen med Thomas’ forældre, men vi har snakket om at tage i kirke i år også, dvs. begynde at skabe vores egen tradition.
Jeg tror det bestemt, at når vi først begynder selv at holde juleaften, så begynder vi også at få flere traditioner. En tradition vi dog begyndte med sidste år, er at pigerne skal være med når vi pynter juletræ, det er så hyggeligt.

One thought on “20. december – Juleblogchallenge #20

  1. Hvor er træet fint. Herhjemme hjælper Elliot også. Vi har lige fået træet i dag. Vi skal også selv holde jul i år, det er 3. gang vi selv holder det og hvert år kommer der nye traditioner til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s