Lakridskarameller

Fredag og lørdag fik jeg lavet en portion lakridskarameller. Igen brugte jeg opskriften fra Mette Blomsterberg, men tilføjet 3 spsk lakridsekstrakt (købt i Panduro Hobby, man kan også bruge 2 spsk lakridspulver i stedet for) Jeg kom til at putte det i starten, men i følge opskriften skal det først i efter kogningen, men jeg synes ikke det gøre noget.
Halvdelen af karamellerne har jeg vendt i lakridspulver inden de blev pakket ind. De andre har ikke helt så kraftig en lakridssmag, men det synes jeg ikke gøre noget.

Posted in jul

3 thoughts on “Lakridskarameller

  1. Hej..
    Uhmm, de ser gode ud, dem skal jeg da lige prøve at lave…hun er altså god Mette Blomsterberg, ser ofte hendes fantastiske kager & desserter i tv;D uhmmm
    God søndag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s