Nissebanden og forberedelser

Har lige siddet i soveværelset og set Nissenbanden sammen med pigerne. Karoline er ved at have en alder hvor hun er bevidst om hvad der er i fjernsynet og hun vil selvfølglig gerne se julekalenderne. Jeg synes nu godt nok det er sent de sender den, især når det er en julekalender der også henvender sig til de mindre børn. Kl 19.30 plejer begge piger at være i seng (det er dog ikke altid at de sover på det tidspunkt, men det arbejder vi på)
Så det vi gøre er, at pigerne for nattøj på og børstede tænder inden Nissebanden, og så ligger vi i soveværelset og ser det. Det betyder at lige så snart det er færdigt, kan lyset slukkes og de kan lægge sig til at sove.
Inden Nissenbanden fik jeg klaret nogle af forberedelserne til på søndag. Der er lavet både jordbær- og hindbær marmelade efter denne her opskrift til æbleskiverne (de bliver godt nok ikke hjemmelavet, da vi bliver ca. 35). Og så har jeg fået lavet dejen til brunkager, som skal stå til i morgen, inden det er klart til at blive skåret i skriver og bagt. Opskriften er fra Mette Blomsterberg, og en jeg også brugte sidst år. Så jeg håber de bliver lige så gode i år.
Jeg mangler stadigvæk at lave mere konfekt, pebernødder med pigerne, havregrynskugler med pigerne og flutes til suppen. Der skal ikke mangle noget.

One thought on “Nissebanden og forberedelser

  1. Herhjemme ser vi også Nissebanden. Vores piger falder dog omkuldt allerede kl. 19, så vi må se julekalender om morgnen inden børnehave. Men det er nu også rigtig hyggeligt.
    Hvor har du bare været flittig – lækkert!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s