Startskud på julen

Så er opløbet til julen skudt igang. Lørdag var vi hjemme hos min far sammen med min søster og hendes 2 sønner for at bage julesmåkager. Vi lagde ud med pebernødderdej og satte alle fire børn i gang med at trille. Det var dog ikke alle pebernødder der blev runde. Derudover blev det også til Finskbrød efter en Frk. Jensens opskrift, Specier efter denne her opskrift, Vaniliekranse også efter Frk. Jensens (Glemte af tage billeder af dem) og Klejner efter en gamle opskrift fra Gluten.  Min søster og jeg blev hurtig enig om at grunden til vi aldrig selv bager klejner er, det tager godt nok lang tid og er meget møjsomt, men min far elsker klejner.
Da vi kom hjem om aften nåede jeg lige at få vores advents “krans” færdig så det kunne blive tændt søndag morgen. Jeg har i år valgt en mere minimalistisk udtryk med inspiration hentes fra det forrige nummer af Isabella. (Sidste år bandt jeg selv en krans med forskellige grene og blomster)

Posted in jul

2 thoughts on “Startskud på julen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s