taaa daaa…….

Så er det store øjeblik kommet – 3 vinder skal offentliggøres.
Men inden da vil jeg gerne sige, at jeg synes det er dejligt, at så mange har haft lyst til at deltage i min Give Away – hele 152 lodder var der i puljen.  Også et stort Velkommen til jer nye læser, det glæder mig at I har lyst til at følge min lille blog.

Og nu til det store øjeblik. Jeg lod Random.org vælge, så:

 1. præmien går til lod nr 40
2. præmien går til lod nr. 125
3. præmien går til lod nr. 46
Hvis de heldig vinder vil være så sød at sende jeres adresse til mig på camilla@frumillascupcakes.com, så bliver jeres præmie sendt afsted i starten af næste uge.

3 thoughts on “taaa daaa…….

  1. Neeej det er jo mig den første!!! Uhh, sikke en herlig lykkedag!! Jeg blev først meget forvirret da jeg trykkede på det første tal og landende på min egen blog. Tænkte først at min computer lavede rav i den indtil, at det gik op for mig, at jeg faktisk var en af de heldige vindere.. wup wup. Sender dig en mail med det samme..

    God dag til dig ;o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s