Barselvisit og sidste chance

Jeg var på barselvisit i weekenden. Min veninde har fået de 2 skønneste bette piger. Så jeg havde haft gang i både hæklenålen og papir og lim. Planen var at de skulle have 2 barnevognstæpper i forskellige mønster, men jeg nåede ikke at blive færdig med det andet tæppe. De fik lov til at se det jeg havde nået, men så tog jeg det med hjem igen. Når jeg bliver færdig med det, skal der nok komme et billede på bloggen, men det er hæklet efter dette her mønster. Tæppet på billede er granny strip i heavy cotton fra Stof og Stil.
Rammerne er fra Ikea, 3 stk for 15 kr. og papiret er fra Søstrene Grene.

Og så er det sidste chance for at deltage i min Advent Give Away – jeg lukker for kommentar i aften kl. 22 og vil så trække de 3 vinder i morgen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s