Kom leg med os

Synes lige jeg vil vise hvad der landet i min postkasse i lørdags.

Jeg var så heldig at vinde den i en konkurrence på Shufflebook’s side på Facebook. (Så kan den godt fjernes fra pigernes ønskeliste)  Hvis vi får sne igen i år, så skal pigerne og jeg da godt nok lave snelygter. Det var noget jeg kan huske, at jeg lavede som barn, men jeg havde helt glemt alt om det. Så er det rart at få ide’er til nye lege eller lege man helt har glemt, fordi det er lang tid siden man selv var barn.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s