Ingen skjult reklame her

 

                                                            Billederne er lån her fra.

Der er ingen skjult reklame her – nej dette er åbenlys reklame (af  fri vilje, jeg er ikke blevet betalt eller bestukket af nogle)

Man kan støde på disse rigtig mange steder i blogland – og jeg synes de er fantastiske, de er bare en genial opfindelse. Mit sang repretoire er ikke særligt stort, så hver aften har pigerne en 5-6 sange de kan vælge mellem (Jeg gider nemlig ikke stå med en stor sangbog ved siden af sengen) , og jeg er nemlig elendig til at huske sangtekster. Jeg kan måske huske et halvt vers her og et omkvæde der, men så er det også det.
Så nu er mit sang repretoire blevet noget større (der er nogle sange som jeg ikke kender melodien til, så det skal jeg lige have googlt mig til) og det er en fryd om aften at udvælge 4-5 kort som pigerne så kan vælge et par stykker fra. Det er skønt at se Josefine hvordan hun virkelige studere de forskellige kort inden hun vælger et. Og de kan altid få mig til, at lige synge en mere sang. Og nu kan faren synes mere end bare “Jeg ved en lærke rede”

Det skal bestemt nogle af de andre shufflebooks på pigernes ønskeliste til jul.

Læse mere om Shuffelbooks her og se hvor man kan købe dem.

4 thoughts on “Ingen skjult reklame her

  1. Hejsa♥ Godt at være tilbage hos dig! Lyder til at I har haft en dejlig efterårsferie!!!!! Sikke en god ide med de sange. Måske jeg skulle bruge dem til vores dansker møder he he. Knus♥

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s