Kreative dage

Jeg skal med til Kreative dage i Fredericia – skal du? Hvis der er nogle fra Aalborg som skal med – giver jeg gerne et lift. Jeg tager der ned lørdag. Regner med at køre fra Aalborg ved 9 tiden og køre fra Fredericia seneste kl. 15 (da vi skal i byen om aften)
Hvis der er nogle der vil med, så læg en kommentar.

4 thoughts on “Kreative dage

  1. Det lyder godt nok spændene.. Hvad koster det at komme ind?

    Forresten, kan du ikke lige sende mig en Mail med din adresse, så jeg kan få sendt din gave 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s