Plaster på såret


Pandekager til morgenmad er et sølle plaster på såret. Lige nu skulle vi alle 4 havde været ombord på Stena Line færgen fra Frederikshavn til Gøteborg, men ak sådan blev det ikke. Josefine vågende ved midnat og kastede utrolig meget op, nogle gange virker det godt nok som den går den forkerte vej med hende. Så er blevet hjemme og nu har jeg en meget skuffet stor pige hvilket selvfølgelig er forståligt.
Nu skal jeg bare have fundet ud af hvad vi skal bruge dagen på forsæt god fredag til jer alle.

– Posted using BlogPress from my iPhone

4 thoughts on “Plaster på såret

  1. Ja, det er godt nok ærgeligt, men indtil videre går det rigtig godt. Det er blevet leget med modellervoks – det sker ikke så tid, for jeg gider ikke det svineri med modellervoks i tæppet. Så begger piger har lavet nogle fine is og jeg har leget med HAMA perler.

  2. For pokker hvor uheldigt. Håber I finder på noget spændende og hyggeligt, så jeres store pige kan få skuffelsen lidt væk.
    Rigtig god weekend!

  3. Hej Camilla
    Hvor er det synd for josefine, at hun stadig er syg, hvor er det synd for hende, det er også godt nok lang tid det har stået på. Kan godt forstå karoline er skuffet, det der ikke noget at sige til. Du heldigvis altid så god og kreativ til at finde på spændende ting at lave med pigerne. Rigtig god bedring og rigtig god fredag knus faster Tine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s