Mere leg med perler

I dag har jeg så Josefine hjemme, det tager lidt flere dage med hende og kommer over hendes omgangssyge end det tog med Karoline.

Josefine har hjulpet mig med at lave disse 2 perleskåle. Jeg fik ideen til dem, da vi var til barnedåb i går.
Den bagerst skål er lavet af maxi perler hvor de alle står pænt op at skålen. Den forreste er lavet af midi perler, hvor de bare har fået lov til at lægge hulter til bulter.

DYI:

En skål der kan tåle at komme i ovnen og siderne ikke er for lodrette.
Smør skålen med olie så perlerne ikke hænger fast.
Enten læg perlerne i et pænt mønster eller hæld perlerne ned i skålen og pres dem ud til siden, så de lægger i et lag. Lige så stille bliver perlerne presset op af siderne.
Stil skålen i en ovn på 200 grader og “bages” i ca. 8-10 minuter indtil de begynder at smelte sammen. Er der ujævnheder, kan disse glattes med en ske.
Afkøles inden de fjernes fra skålen.

Posted in diy

2 thoughts on “Mere leg med perler

  1. Hej Camilla

    Er dybet imponeret over jeres kreativitet – jeg har dog fundet en perlebutik på nettet som sælger perler der ligner cupcakes og isvafler som perler – lavede et armbånd og et par øreringe da både jeg og min datter har vilde med cupcakes – ved ikke om du kender dem http://www.beadsndrops.dk – men vi har i fået mange positive kommentarer fra andre cupcakes elskere. Tak for en dejlig side.

  2. De er rigtig søde skålene, god ide. Har set dem stå som pynt i Panduro, men viste ikke det var så “nemt” at lave dem. Din DIY på armbåndne er også rigtig fin. Tak fordi du deler :o)

    Pernille

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s