Hjemmehygge med syg pige

Jeg er hjemme med Karoline i dag. Hun har ondt i maven, så hun kan ikke komme i børnehave. Hun er dog ikke sløj som sådan, så jeg besluttede det skulle være en rigtig mor/datter hyggedag. Så her til morgen, da Karoline gik i gang med at lave et kastanje spindelvæv, bagte jeg 5-kornssnegle. Bagefter sad vi sammen og lavede perlepladen. Det er Karoline der har lavet de 2 hjerte og jeg har lavet de andre ting. Jeg blev lidt inspireret af hende her.
Det er også blevet til et mor og barn armbånd af smeltet hama perler. (DIY følger) Og så rundede vi det af med at bage chokolade cookies.

2 thoughts on “Hjemmehygge med syg pige

  1. Hejsa søde!!!!! Jeg ville da godt ha været med til hyggedag. Godt at hun ikke havde det værre end at de kunne blive til en skøn dag. Savner at have små børn i huset – var endda ved at købe Playmobil til mig selv den anden dag – det var sådan et skønt sæt med marsvin bur og det hele he he. James Blunt!!!!!!!! Ham gad jeg også nok se live!!!!!!!! Tak for din søde kommentar♥ Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s