Skøn musik

Gemalen og jeg var til en fantastik koncert med ham her i går i Aalborg Hallen.
(Billede lånt her, jeg prøvede selv at tage billeder, men fik bare nogle lysklatter på min skærm)
Det var en utrolig skøn koncert, og jeg blev faktisk overrasket over hvormange af James Blunts nummer jeg rent faktisk kunne synge med på. 
Inden koncerten var vi på Fusion og spise, en restaurant der ligger på Havnen i Aalborg. I forbindelse med Thomas’ jubilæum havde vi fået nogle penge fra hans forældre så vi kunne tage på Fusion og prøve deres sushi. Vi valgte deres Sushi selction til forret, hvilket var rigtig godt. Til hovedret fik vi begge Irisk grillet lammekrone, og det var bare himmelske. Det er nok noget af det bedste lam vi har fået. 
Her til aften sidder jeg så med dem her:
Selvom jeg heller ville sidde med dette her:
Posted in mad

2 thoughts on “Skøn musik

  1. Jeg har været på Fusion en gang (med mit studiejob, jeg har dælme ikke selv råd til at spise der…), og det var SÅ godt! Virkelig noget af det bedste mad, jeg nogensinde har fået. Jeg er normalt ikke fan af rødt kød, men det røde kød jeg fik der var så godt at jeg røg direkte i himlen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s