Nyt hår

Jeg har endnu engang siddet hår model – og som I kan se på billede blev resultatet noget anderledes end sidste gang.

Det var ikke lige den røde farve jeg havde forstille mig da frisøren spurgte om jeg havde noget i mod at blive farvet rød håret – men jeg må nu sige, at jeg er helt vild med farven. – Jeg skal dog lige vende mig til den.
Da det var til et stort trendshow med 150 frisøren som publikum, blev vi sminket af en professionel make-up artist, hvilket forklar krigsmalingen. (Lige “lidt” mere end hvad jeg plejer at have på en tur i byen)

7 thoughts on “Nyt hår

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s