Er lidt stolt

Jeg er sgu lidt stolt af mig selv. Ikke forbi jeg har hæklet en krokodille, men fordi den er lavet uden en opskrift – det er simpelhen frihåndshækling, mit første forsøg.
Jeg havde fundet nogle opskrifter, men den ene synes jeg ikke havde det rigtige udsende og den anden var en amerikansk opskrift, som jeg simpelhen ikke kunne finde ud af. Så måtte jeg selv igang, og jeg må sige at jeg er godt tilfreds med resultatet.

3 thoughts on “Er lidt stolt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s