Brød skal der til

Gemalen kom hjem med denne her bog i går – købt i Bilka til 75 kr. (Havde ellers sagt at han ikke ville købe den, jeg kunne låne den af hans mor = synes jeg har alt for mange koge/bagebøger)

Den er fyldt med rigtig mange lækker opskrifter som jeg glæder mig til at afprøve – synes bare det er surt at jeg skal vente de 10 dage der tager at lave grundsurdejen. Så må jeg jo bare gå i krig med nogle af de andre opskrifter hvor der ikke skal bruges surdej. Tror der skal bages pain au chocolate i weekenden.

Der er har været lidt stille med krea på bloggen her på det sidste, men det betyder ikke at jeg ikke er i fuld gang. Jeg er i gang med et lille projekt, som jeg nok skal løfte sløret for når tiden er.

Husk – I kan stadigvæk nå at deltage i min Give Away via linket i siden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s