Cupcakes & cookies – my shoes

 Karoline og jeg har været på forældre/barn cupcakes og cookies kursus hos SpecialKøbmanden i Aarhus. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag sammen med Karoline og vi kom hjem med nogle rigtig fine kager.
På vejen derned kom vi forbi en Stof og Stil, og da vi var i god tid, tog vi et lille stop. Karoline fik lov til at vælge stof til en ny kjole, og så fik jeg købt stof til en kjole til Josefine og til Karolines build a bear.

Og så til dagens Photo Challenge – my shoes

Skoen til højre er dem jeg havde på til og fra arbejde sko, og den anden havde jeg på mens jeg var på arbejde. Jeg køre ikke i mine fine sko, da jeg synes hælen bliver ødelagt.

2 thoughts on “Cupcakes & cookies – my shoes

  1. Jeg har også været inde og snuse på deres workshopside – tænkte det kunne være godt ift. førstegangs fondant-bager 🙂 Mon ikke man bliver fristet af alle deres kage-ting? 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s