Hvor er bambus da bare blødt

Jeg har i samarbejde med Josefine testede et stræklagne lavet af økologisk bambus fra økologik.dk– og gud hvor er det bare blødt – ville ønske at det var mig der skulle have sovet på det, men jeg kan ikke helt være i Josefines seng.
Ud over at lagnet er utroligt blød, har det også en rigtig god pasform, selv efter vask. Det bevare også den blødhed efter vask og fnuller ikke. Så et lagen jeg helt bestemt kan anbefale til andre. Fåes både i baby og junior str.

Kan Økologik’s hjemmeside kan man læse følgende om lagnet:

“Min første tanke da jeg mærkede dette bambuslagen var “WOW! Så silkeblød en kvalitet at det nærmest smelter mellem hænderne”.

Normalt forbinder vi ikke denne stride haveplante – bambus – med noget blødt. Men sådan er det altså med bambusfiberen. Den er på linie med kashmir og silke.

Bambus er et meget bæredygtigt materiale og vinder glædeligvis mere og mere indpas i textil branchen.

Bambus har den specielle egenskab, at det er antibakterielt fra naturens side.
Husstøvmider trives dårligt i bambus hvilket vil sige, at det er hygiejnisk og allergivenligt for dit barn at sove på et bambuslagen. Lider dit barn i forvejen af astma / allergi er bambus et meget allergivenligt alternativ til koventionelt fremstillet lagner.

Bambus har – ligesom uld – den egenskab at det kan tempere dit barns kropstemperatur. Køle når det er varmt og varme når det er køligt.

Bambus dyrkes uden brug af sprøjtemidler og kustgødning, samme fremgangsmåde som med økologisk dyrket bomuld.

Lagnet i bambus skal kun vaskes ved 40 grader, så det er nemt at vaske det sammen med andre textiler i vasketøjskurven. Pga. den antibakterielle effekt i bambus ‘sen er det ikke nødvendigt at vaske ved højere varme for at holde lagnet hygiejnisk.”

Lagnet kan købes her og koster 129 kr.

Økologik beskriver sig selv som en hyggelig og personlig netbutik med et spændende farvestrålende økologisk udvalg af uld, legetøj, stofbleer, hudpleje produkter, sengelinned m.m. Udover at handle i netbutikker er der også mulighed for at arrangere Home Parties, så man kan få tingene i mellem hånderne inden man køber. Butikken er bestemt et besøg værd.

Hold øje med bloggen, der kommer snart en ny Give Away.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s