Blog Award

Jeg har fået endnu en BlogAward, det vil sige. jeg har faktisk fået 2, en fra MalleQ der skriver om hverdagen og kreative udfoldelser og en fra Jo med Jo’s Blog. (Hun har også en Make-Up blog, som bestemt også er et besøg værd.) Jo skriver om mad og hverdagen.

Jeg føler mig meget beæret over at få disse awards. Men da jeg lige har fået en Blog award andensteds fra som jeg allerede har sendt videre til 5 andre blogger, har jeg valgt ikke at sende disse 2 videre. Jeg vil dog takke både MalleQ og Jo for den ære det er at modtage en award, det sætter jeg rigtig stor pris på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s