Flere gaver

Synes lige jeg vil vise nogle af de gaver jeg fik af gemalen og pigerne i tirsdags.

Jeg har simpelhen været så heldig at få 2 Clover hæklenåle, de er blevet taget i brug og hvor er de bare lækker at hækle med. Knapperne er nogle Karoline havde været med til at vælge, og hun mente ikke de var en gave, men noget de havde købt så jeg kunne sy noget til hende og Josefine. Øreringene har Karoline også været med til at vælge.
Udover gaverne på billedet fik jeg også en rigtig sød polo t-shirt fra Burberry, en neglelak fra Chanel og en parfume.
Min fødselsdag blev fejret sammen med gemalen og pigerne i Spanien, så vejret var bare perfekt.

Og kagen skulle jeg heldigvis ikke selv lave – gemalen gik i køknet og bagte Hindbær muffins til mig, som vi fik om eftermiddagen på terrassen med et glas spansk cava – de var rigtig lækkere. Om aften var vi i Puerto Banus og spise og kigge på store både og dyre biler.

One thought on “Flere gaver

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s