Nyt projekt

Jeg har bestilt nyt garn fra Drops til et nyt projekt – jeg vil hækle et tæppe til mig selv. Spændt på hvorlang tid det kommer til at tage – og om jeg går kold i det inden jeg er færdig. Det må stå sin prøve.

3 thoughts on “Nyt projekt

  1. Det lyder spændende.. Lad os få et smugkig når du er kommet i gang!
    Stort tillykke med fødselsdagen! Håber den har været lige i øjet!
    Sidsel

  2. Spændende projekt. Synes selv det er rigtig dejligt at have sådan et langtidsprojekt.
    Tak for den fine award og undskyld jeg først får takket nu. Er gået ned i feriegear så tingene sker ikke så hurtigt. Men i hvert fald mange tak, det var sødt af dig og jeg blev rigtig glad for den.

    Kh. Irene :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s