Så er endnu et år snart gået og mine tanker går til Norge

Det er utroligt som den bliver ved med at kommer hver år – ens fødselsdag – i morgen bliver jeg et år ældre 34, kan jeg så stadigvæk siger at jeg er i starten af 30’erne??? Nogle gange synes jeg har ændret mig meget siden jeg var 18, men det er nok ikke helt rigtigt.
Og mens jeg går her og bekymre mig om at jeg bliver ældre, er Karolines største bekymring, hvem skal dog lave kagen til min fødselsdag. Mit svar var, så må vi bare købe en. Men det mente hun bestemt ikke vi kunne. Så sagde jeg, at så måtte Far jo bare lave en, men det mente hun heller ikke ville gå – så det ender nok med at jeg selv må lave min kage.

Tilslut går mine tanker til alle de forældre, bedsteforældre, søskene, kærster, ægtefæller, venner som har mistede nogle i det skrækkelige angreb der er ramt Norge. Det er simplehen ubegribeligt.

4 thoughts on “Så er endnu et år snart gået og mine tanker går til Norge

 1. Takker for jeres søde hilsner.

  Nej, voksen, det føler jeg mig heller ikke..

  Gemalen har købt ind til hindbær muffins, så kagen skal jeg heldigvis ikke selv lave. Og er blevet forkælet med pandekager her til morgen.

 2. Helt enig i Thehuset…jeg rammer 35 år i december og SÅ…. Håber du får en dejlig dag : ) Jeg har givet dig en award. Kh fra Jo

 3. 34 er ingen dårlig alder! Det er jeg nemlig i ca. 2 mdr. endnu 🙂 Men 35… Så er man snart tættere på det næste runde hjørne… Men tillykke med dagen i morgen!

  Håber de fejrer dig godt – og at du ikke selv skal bage kage. På ens fødselsdag skal man nemlig lade sig opvarte 🙂

 4. Alder er noget underligt noget.. På den ene siden synes jeg det er helt vildt underligt at.. det er 40 næste gang… For så burde man vel være voksen ??? Og det føler jeg sgu ikke hihihi

  På den anden side er jeg ligeglad… Jeg er jo mig, lige meget hvor gammel jeg bliver…

  Tillykke med i morgen

  Hyggehygge
  Marianne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s