Sommerhusferie – Billedespam

I sidste uge var vi i sommerhus i Blokhus. De første par dage havde vi min far med. Det blev til en uge hvor der blev slappet af, nydt det rigtig gode vejr, spist godt mad, cyklet lange ture, hæklet og syet.
 Jeg tror bare jeg vil lade billederne tale for sig selv.

5 thoughts on “Sommerhusferie – Billedespam

  1. @Vibeke, ja det bliver bestemt nemmer at holde ferie når børnene er så store at man bare kan lade dem løbe ud og ind som de vil- og pigerne er begyndt at lege så godt sammen, så de behøver ikke blive underholdt af os.

    @Tina. Vi havde heldigvis lånt nogle venners hus i København, så vi havde hAeldigvis ikke nogle hoteludgifter. Det var åbenbart en dårlig hummer han havde fået på en af restruranterne i Tivoli, så andre gæster var også blevet syge. Rigtig øv.

  2. Alle de skønne billeder – en Danmarks ferie er altså skøn! Min svigerinde skulle også ha været til Take That. De var på vej fra Fyn da de fik det at vide. Mon det var et maveonde? Og så tænker jeg på alle dem der skulle betale for transport og hotel oveni – surt. Ha en dejlig dag♥

  3. Så skønt. Total dansk familieferie når det er bedst. Glæder mig til at have unger der er store nok til en sådan tur…:-)
    Kh V

  4. Hvor ser det bare ud til i har haft en skøn tur 🙂 Ååh bliver helt misundelig, min kæreste har ikke ferie i år, så vi har kun været afsted på camping i en weekend, og skal afsted igen her til august…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s