Blog-Award

Jeg er virkelige meget beæret – jeg har fået en blog award fra Lisbeth med bloggen Leizys barslerier. En rigtig skøn kreablog fyldt med skønne sager og genbrugsfund.

Reglerne er:
Man skal linke til den, som man har modtaget awarden af
Man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 faste læsere
Man skal svare på 5 spørgsmål

Og de kommer her….

Sp. 1: Hvorfor begyndte jeg at blogge?
Det hele startede da jeg begyndte at læse Sif Orellana’s blog – det gav min lysten til at prøve selv.

Sp. 2: Hvilke blogs følger du?
Jeg følger rigtig mange, men en god blanding af kreablogs, kageblogs og de blogs der bare handler om livet.

Sp. 3: Favoritfarver
Når der kommer til tøj farver så er jeg altid lidt natural i det, men ellers elsker jeg pastel farver. 
Sp. 4: Favoritfilm?
Britiske Rom-Com film 

Sp. 5: Hvilke lande vil du besøge?
Hele verden, men vil rigtig gerne tilbage til New York.

Blogawarden giver jeg videre til:


Mivsel – forkærlighed for håndarbejde og vikinger. Jeg har strikket, hæklet og nålebundet siden tidligt i 2010, og har lært mig selv alle teknikker. Det betyder at det indimellem kan tage lang tid at få tingene rigtigt, og at der nok bliver lavet nogle fejl der kunne være indgået – men der er nu noget ved at være autodidakt 🙂 Jeg elsker bløde og naturlige farver og former. Blomster, lertøj, garn, genbrug, stof, træ og kvalitet!


Laila med bloggen Thehuset – En fuldstændig almindelig hverdagsblog, hvor jeg fabulerer over lidt af hvert. Disse ligegyldigheder deler jeg hjertens gerne med dem, som måtte have lyst. Sidst men ikke mindst er jeg medejer af Huset-som-aldrig-bliver-færdig – mest fordi vi hele tiden finder på nyt at lave, så hvis det har interesse, så kig gerne med!


Karen med bloggen Spiffeliffen – Jeg elsker at være kreativ, men er det nok lidt for lidt… Jeg bruger meget tid på vores ombygning af huset for tiden, så de små syslerier ligger lidt stille.


Jette med bloggen Kreasøster – Jeg elsker at udfolde mig kreativt. Papirklip, kagepyntning, hækling og fotografering hører til de foretrukne. Og mine piger følger glædeligt i mine forspor :o)


Irene med bloggen Min verden af Ild – Min blog vil indeholde kortere og længere indlæg, om ting der rører sig i mit liv. Det være sig mine kreative sysler, min hverdag med sclerose, og sikkert også en masse andre ting. 

3 thoughts on “Blog-Award

  1. Takker mange gange! Jeg vil selvfølgelig også gerne modtage awarden :o) Sådan en award er jo en dejlig anerkendelse, der varmer, og er med til at skabe kendskab til endnu flere skønne bloggere.

  2. Tusind tak for awarden – og selvfølgelig vil jeg gerne modtage den 🙂
    Jeg kan godt forstå at du føler dig beæret – for det gør jeg faktisk også selv. Sidder helt med et smil på læben nu!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s