Feriekage

Så er der også dømt ferie for mig – 3 uger hvor der skal slappes af og hygges med familie.
Efter opfodring (tvang :-)) fra mine kollegaer har jeg haft feriekage med idag.

Det blev til hjemmelavet jordbærtærte efter en opskrift fra Mette Blomsterberg’s “Det søde liv” I stedet for at lave 10 små kager, har jeg lavet 2 store. Også har jeg tilføjet lidt chokolade, jeg kan rigtig godt lide når bunden er smurt med chokolade.

One thought on “Feriekage

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s