Ta da

Som tidligere nævnt her – er jeg med i Westmose udfordring om at vise sine to do’s og derefter sine ta da’s

Her er så min TA DA:

Jeg har fået syet kjolen til Karoline. Stoffet er fra Stof2000 og mønsteret er fra Stof og Stil, jeg havde dog valgt at påsy lommer. Jeg har også hæklet en lille blomst som jeg har syet på, men kjolen er allerede til vask, så den kan jeg ikke få et billede af.

Det blev også til et par bukser til Josefine i det samme stof som Karolines kjole. Mønsteret er fra Stof og Stil, og her valgte jeg også at tilføje et par lommer.

På min to do liste var der også at jeg skulle få klippet et mønster og klippet stof til 2 kjoler, men det har jeg desværre ikke nået. Jeg håber at få det gjort i aften, men nu må vi ses om energien er til det. Jeg er nemlig også i gang med at bage en jordbær tærte som jeg skal have med på arbejde i morgen som feriekage.

One thought on “Ta da

  1. Tillykke med det flotte resultat – netop det stof har jeg også engang syet en buksedragt og tullebukser af – så fint 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s