Noget for hånden

Fik syet 2 mere nederdele til piger i går formiddags inden vi skulle på besøg hos nogle venner. Samme model som her, denne her er syet i 6 stykker i stedet for en bane. (grunden til de er krøllet er at de blev taget i brug med det samme).
Planen var også at jeg skulle sy i dag, og har også fået klippet til et par bukser og en kjole. Men jeg kom aldrig til symaskinen, i stedet for gik vi i kælderen og fik ryddet op og smidt ud.  Nu er det en ren fryd at komme ned og se et legerum/kontor, vaskerum og tørrerrum som er ryddeligt. Vitualrummet er noglelunde ok, så det er bare mit arbejdsrum der mangler.  Det er utrolig dejligt med en kælder og kunne bestemt ikke undvære den, vi skal jo have et eller andet til alt vores L.O.R.T, men den er nu også roden til alt ondt. Det er så nemt bare at sætte ting der ned, som man ikke lige ved hvad man skal gøre med, så man sætter det bare i et hjørne eller lignende, men før man får set sig om er bunken blevet meget stor og begyndt at brede sig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s