Jordbær Josefine

Ingen Jordbær Marie her, men i morgen skal Josefine være et jordbær. Hun skal til “Fest i Vest” med Vuggestuen. En fest for alle vuggestuer og børnehaver i distriktet. Der skal spises og de skal underholdes. Det er en tema fest, så alle børnene skal være klædt ud som frugt eller grønt. Så Josefine skal være et jordbær. Kjolen er et mønster fra Stof2000 der hedder Rosamarie. Den grønne krave er kun riet fast, så den kan tages af bagefter og så har hun bare en rød kjole. Tror den skal have nogle lommer eller lignende for den er lidt kedelig uden kraven.


Josefine er en rigtig festabe i disse dage. Hun har har til aften været til sommerfest i vuggestuen uden forældre, kun for de store børn og pædagoerne. Karoline kunne dog ikke helt forstå hvorfor hun ikke kunne komme med.

– Posted using BlogPress from my iPhone

One thought on “Jordbær Josefine

  1. Josefine skal nok få en rigtig sjov fest i vuggestuen, hvor er det en sød jordbær kjole du har syet til hende og det er også nogle rigtig søde ugle nederdele ( 0 :
    Tine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s