Veloverstået pigefødselsdag

 Det var en blandet Hello Kitty og Prinsesse fest – fødselsdagsbarnet havde ikke helt kunne bestemme sig , så der var pyntet med Hello Kitty dug og prinsesse servietter og banner.  Bordet var dækket med Rice tallerkner og krus i alle regnbuens farver. Der var “mini” boller, dvs. det skulle have været miniboller, men de blev lidt større end jeg havde regnet med. Oprindeligt havde jeg bare planlagt at lave almindelige boller, men fik ide’en til miniboller hos hende her. Opskriften på bollerne finder i her. Der var både vanilie og chokoladecupcakes, se mere her. Jeg havde brugt nogle af dem som bordkort, hvor jeg havde sat en sommefugl af fondant fast i kagen. På sommerfuglene havde jeg præget gæsterne navne. De små sukkerblomster på cupcakens har jeg ikke selv lavet, men var den jeg fik i pakkelegen af Pernille.
Og så er der kagen – pigen havde ønsket sig en Hello Kitty, så det fik pigen. Inden i kage var der drømmekage bund og kokoscreme. Se opskriften her.

Vejret var virkelig med os, så det meste af tiden blev brugt ude i haven, hvor der virkelig blev leget. Jeg har arrangeret en skattejagt hvor de skulle løse forskellige opgaver, de skulle bl.a.  gætter hvad der manglede under klædet, lege hund der er en der har taget dit kødben, kartofelløb og flødebollespisningen. Præmien var en slikpose med en lille flaske sæbebobler til dem alle.  Jeg har også arrangeret at de kunne tegne, jeg havde købt små pakker farveblyanter hos Søstrene Grene, 1.68 kr. stykket, så det var jo billigt og så havde jeg printet en masse tegninger med Hello Kitty. Så mens vi gjorde klar til isbaren, sad/lå de alle i stuen og tegnet.
Fødselsdagen sluttede med isbar. Jeg havde, som nævnt i tidligere indlæg, lavet vanilieis, jordbæris og chokoladeis. Derudover havde jeg chokolade, karamel og hindbærsauce. Der var krymmel, både flerefarvet og chokolade og så var der små chokoladeknapper. Så kunne de selv lave deres is lige som de ville have den – det var et stort hit.
Gemalen er ikke hjemme her i weekend, så jeg havde fået hjælp af min svigerinden, og hun var virkelige en stor hjælp. Det gik simpelhen bare så godt.

7 thoughts on “Veloverstået pigefødselsdag

  1. Tusind tak for jeres søde kommentar. Karoline er en pige med stort P, så alt det lyserød var lige noget for hende. Den eneste fej ved festen var dog at der ikke var noget pynt inde på hendes værelse, så det har jeg lovet at huske til næste år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s