Barselgave

For 5 år siden fik jeg det hvide barnevognstæppe af min svigermor som hun havde hæklet, og her til Karolines fødselsdag havde hun hæklet de 2 pink til pigernes dukkevogne. Det hvide er blevet brugt rigtig meget de sidste 5 år, og de pink er blevet brugt meget de sidste par dage. Nu vil jeg prøve om jeg kan gøre hende kunsten efter. Hun har prøvet at forklare mig hvordan man skal hækle det, da hun ikke har en opskrift. Så nu må vi se om jeg kan finde ud at det, planen er at jeg vil lave det til en barselgave.

Nu vil jeg slappe af efter en veloverstået pigefødselsdag – I få en billedespam i morgen.

2 thoughts on “Barselgave

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s