Pølsebrød

Opskrifte fra Amo Den store Bagebog 2.

16 stk.

300 g hvedemel
200 g fuldkornshvedemel
150 g smør
50 gær
2,5 dl mælk
1 tsk salt

Mælken lunes og gæren røres ud deri. Kom mel og de øvrige ingredienser i og ælt til en ensartet dej.
Del dejen i 2 og lad den hvilen et par minuter. Del hver kugle i 8 boller der formes til aflange pølsebrød. Sættes på bageplade og lad dem hæve til dobble størrelse ca. 40 min under et klæde. Pensels med æg og bages i ca. 10 minutter ved 225 grader.

5 thoughts on “Pølsebrød

  1. @Jette – det håber jeg også, men gøre det meget for min egen skyld, nyder at gøre noget ud af det, når jeg har tiden.

    @Bitten – skal nok give en anmeldelse på fredag, gemalen har dog prøve smagt dem, med det var ikke som pølsebrød.
    Jeg har prøvet den opskrift der i Amo bagebog 1, og den kan jeg anbefale, dog ville jeg lave dem lidt mindre end de gøre. Det var faktisk dem jeg havde regnet med at jeg skulle bage, men kom til at tage den forkerte opskrift.

  2. Giver du en anmeldelse, når de er blevet spist? Jeg har nemlig selv haft kig på dem et par gange, og vil da gerne høre, om de er arbejdet værd 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s