Jubii

Jubii så er eksamen overstået. Det var nogle meget intense 5 timer – det er rigtig lang tid siden jeg har siddet så koncenteret om en opgave uden afbrydelser, og så i 5 timer. Sidste gang jeg var til en skriftlig eksamen var i 2002, så det er ved at være nogle år siden.
Jeg synes det gik godt, nu er det så spænende hvad resultatet bliver, gad vide hvor lang tid der går inden vi får det.
Jeg gik dog derfra med den ledeste hovedpine jeg længe har haft, men det er nok at forvente når har siddet så koncenteret i en idrætshal hvor der ikke er det bedste indeklima, som bestemt ikke bliver bedre at de over 100 mennekser, deres computer og printer der fylder rummet ud.

Jeg har også været et smut forbi posthuset, så nu er der pakker på vej til Mette Kathrine, Pernille og Karina.
Håber I kan bruge nogle af de ting der er på vej.

Nu hvor jeg er færdig med eksamenslæsningen er der kommet gang i symaskinen igen.

Det er blevet til en ny frugtpose til Karoline som er beklædt indvendigt med voksdug, så den ikke bliver ulækker af halvspist frugt.
Jeg har også klippet stoffet til en til Josefine, men jeg ved ikke om den bliver syet i aften.

HUSK MIN GIVE AWAY – SE LINKET I SIDEN

Posted in Sy

6 thoughts on “Jubii

 1. Tillykke. Hvor er det dejligt at det er overstået. Jeg går også altid derfra med hovedpine. Det er bare ikke optimale forhold at sidde og knokle i. Mega lækre burgerboller du har lavet. Den opskrift skal jeg da prøve en dag.
  Kh V

 2. hej Camilla
  har været så spændt på at høre om din eksamen, men så kom dette med Poul – syghus op så jeg fik ingengang spurgt, hvor er det dejligt for dig at det er veloverstået. Jeg glæder mig til at prøve at bage de nye woopies

  Tine – tinepoul@city.dk

 3. Hej Camilla – dejligt med en veloverstået eksamen 😀 Og tusind tak for gaven, sikke nogle fine ting! Min datter så med med store øjne, da jeg pakkede ud 😀

 4. Dejligt at det gik godt i dag og vildt at du også fik sendt pakker af sted. Ihh hvor jeg glæder mig til at se hvad du har sendt. Har også allerede lidt klart til dig :o)
  Fin, fin frugtpose du har syet.

 5. Stort tillykke – det er altid dejligt, når sådan noget er overstået. Så er det bare at gå og vente på resultatet 🙂 Det kan nu også være spændende nok…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s