Kvindeløb

Jeg skulle lige til at skrive at jeg tog en pause fra læsninger og deltog i endnu et kvindeløb, men man kan vidst ikke kalde det en pause. Var jeg blevet hjemme ville jeg alligevel ikke have haft mulighed for at læse da der er 2 piger som skulle foders af og putte i seng , ja jeg er alene med pigerne, og det er jeg helt indtil onsdag aften (dvs. aften inden jeg skal til eksamen) Fik svigerinden til at passe pigerne.
Men her til aften er endnu et kvindeløb overstået, løb 10 km til Alt for damernes Kvindeløb. Det gik ok efter omstændighederne, har som tidlligere nævnt været forkølet siden onsdag, hvilket har betydet at jeg ikke har haft mulighed for at træne i en uge.
Det gik ellers godt i starten, havde lagt godt ud, måske lidt for godt, da vi nåede de 5 km, havde jeg ikke meget energi igen og tilbagevejen var i modvind.
Nu er jeg virkelig smadret og spændt på om jeg kan gå i morgen.

Husk min Give Away – se linket i siden

3 thoughts on “Kvindeløb

  1. @Pernille – min hemmelighed er at så er der andre ting der ikke bliver gjort i de dage – du skulle se min vasketøjsbunke og der kunne godt trænge til at svunget en støvsuger – det må blive i aften

  2. Det lyder som min tur sidste år ;o).
    Så flot du havde overskud til at løbe midt i læsningen og din alenetid med pigerne.

  3. Hvor er du aktiv Camilla, jeg er meget imponeret. Eksamen, tur til København, løb, alene med ungerne og alt det du når at skrive her på bloggen (hvad er din hemmelighed?? ;o).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s