A trip down Memory Lane

Det er helt utroligt at tænke på at dette tøj har kunne passe hende her:
Min dejlige pige som snart bliver 5 år. 
Tænk det er snart 5 år siden, jeg sad og klammede mig til bildøren mens vi kørte den halve time fra vores hjem til Princess Alexander Hospital i Harlow, alt i mens jeg blev ved sige at de kunne lige prøve på at sende mig hjem igen. Jeg skulle ikke ud i den bil igen. Heldigvis var jeg allerede udvidet 7 cm, og Karoline meldte sin ankomst mindre end 2 timer efter vi ankom til hospitalet. (Det var en hurtig fødsel – 6,5 timer fra den første ve, til hun var ude)
Den lille strikhue fik vi af hospitalet, de havde en gruppe gamle damer der strikkede huer til dem.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s