Om Barcelona

Her en gang i efteråret lavede vi en aftale med et vennepar. Den første weekend i maj skulle vi på storbysferie sammen uden børn. Vi skulle skiftes til arrangere turen og det par der stod for det skulle holde destinationen hemligt for det andet par. Det blev bestemt at det var vores vennepar der skulle står for at arrangere den første tur.
Så det var først da vi stod i Kastrup lufthavn, meget spændt, at vi fandt ud af at turen gik til Barcelona. Vi havde heldigvis løbende fået vejrudsigter, så vi havde noget at pakke efter.
Turen fik en rigtig god start – vi stod ved gaten og manden min kunne ikke finde sit boarding card eller pas. Alt blev endevendt, men det var der ikke, det var først mens lufthavnspersonalet var ved at ringe op til security, at han fandt det godt gemt i en jakkelomme.
Meget lettet gik vi alle 4 ombord flyet til Barcelona, hvad vi ikke vidste, var at vores bagage blev tilbage i København. Surt 😦
Vores første dag i Barcelona blev så brugt på shopping – ikke det værste man kan lave, men ikke helt hvad vi havde planlagt. Vi vil få dækket 1350 kr. fra Norwegain til toiletsager og tøj. Der skulle både købes tøj til torsdag aften og fredag, da vi fik at vide at vores bagage vil tidligst komme fredag eftermiddag.
Heldigvis var vores middagsreservation først kl. 21.30, så der var masse at tid til at shoppe i. Vores venner havde reserveret bord på 3 forskellige resturanter til alle aftnerne, det var nogle virkelige gode steder, man spiser godt i Barcelona.
Vores hotel lå meget centralt på La Rambla, tæt på butikkerne og mange seværdigheder.
Dette vil blive et meget langt indlæg hvis jeg skal beskrive alt hvad vi lavede og så, i stedet vil jeg lade billeder fortælle historien.

 Gaudi’s Casa Milá “La, Pedrera”


Temple Expiatori de la Sagrada Familia

Strandpromonaden.

Vi har bare haft en fantastik tur og glæder os rigtig meget til næste år hvor det er vores tur til at arrangere. 

5 thoughts on “Om Barcelona

  1. Sikke da en fed ide. Tænk at komme ud i lufthavnen uden at vide hvor man skal hen. At manden så lige sørgede for lidt action og manglende kufferter……….. Sikke lækre billeder. Har været der da jeg var ung men kan se at jeg ikke fik set så meget. Sikke flotte steder. Knus♥

  2. Ha ha, hvor er det en sjov og hyggelig idé at arrangere for hinanden!
    Godt valg.. (Jeg ELSKER den by!) Der bliver noget at leve op til næste år.

  3. Hvor ser det dejligt ud og sikke en skøn ide at skiftes til at bestemme hvor rejsen skal gå til. Jeg ELSKER Barselona, det er en fantastisk by…

  4. Sikke en god ide med at overraske hinanden. Hvor var I heldige at de så lige havde valgt den smukke smukke by. Det ser ud til at I har haft det skønt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s