Kvindeløb

Så er årets første kvindeløb overstået. 10 km igennem Aalborg by. Jeg deltog sammen med min svigerinde som løb 5 km. Det har været en rigtig dejlig dag da hele gemalens familien var der for at heppe, de stod flere steder på ruten – det var så opløftende at løbe forbi dem.  Løbet gik også rigtig godt, meget bedre end jeg havde håbet.  Jeg fik både min bedste tid for 5 km og 10 km.  Jeg klarede de 10 km på 1 time og 49 sekunder.
Efter løbet havde vi inviteret familien med hjem til aftensmad. Vi havde valgt at gøre det nemt, så der blev grillet kyllingbryst som havde stået i en thai-kokos marinade siden formiddagen. Svigerinden havde taget en salat med og jeg havde lavet kartofelsalat om formiddagen samt bagt et focaccia.  Dessert skulle der også til, så jeg havde bagt den dragende citronmåne efter opskrift fra bogen af sammen navn. Der er en utroligt frisk kage, den kan jeg bestemt anbefale.

Jeg har også været så heldig at vinde løbetøj fra Asics AYAMi serie i forbindelse med løbet. Jeg havde fået besked fra noget tid siden, men ville først få det i dag. Jeg havde ikke fået at vide hvor meget jeg havde vundet, så jeg blev virkelig overrasket da jeg fik min præmie. Jeg har vundet løbetøj for ca. 3000 kr., så det har været en rigtig god dag. Jeg har vundet 2 par løbe tights, 1 par shorts, 2 t-shirts, 1 løbetop, en løbejakke og 2 par armvarmer.
Det har været en rigtig heldig uge for mig. Jeg vandt også i Fru Schou’s Give Away og så har jeg vundet Sif Orellana’s nye bog når den udkommer i efteråret – den glæder jeg mig rigtig meget til at læse.
Husk også min Give Away – se linket i siden.

3 thoughts on “Kvindeløb

  1. Glemte at spørge om du vil af med opskriften på citron måne. Er hel VILD med citron måne he he og generelt alt med citron se bare en af mine opslagstavler på Pinterest – hmmmmm kan ikke linke dertil men se på min sidebar på bloggen hvor der står Pinterest. Når du er kommet derind er der min opslagstavle I Love Lemons !

  2. Hvor har du været heldig. Sikke en flot præmie. Flot tid du kom ind med!!!!!!!! Skønt at I havde godt vejr. Har ikke en enste bog af Sif. Har sat min mor derhjemme på opgaven ;-)Knus

  3. Hold da helt fest, din heldige kartoffel. Jeg så godt hos Sif at du havde vundet bogen. Ikke dårligt. Og super sej tid i dag, godt gået (eller løbet ;o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s