Min søndag

Min søndag er gået med hækle påskeæg, male trækasser (skufferne mangler bare at blive beklædt med papir), klippe stof til 2 kjoler og et par busker og sy en kjole til Josefine (mangler at lægge kjolen op og hækle en lille blomst som skal sidde ved brystet).
Har været ude og cykle en dejlig tur med Josefine, vi kørte fobi lystbådhavnen, hvilket er dejligt i dette skønne vejr. Er nu i gang med at lave pizza med hjælp fra Josefine mens manden og Karoline er ude at cykle. Vi har desværre kun et barnesæde til cyklerne, så vi kan ikke cykle alle på sammen tidspunkt.
Planen er så at jeg skal ud at løbe i aften når pigerne er puttet. Det var så den søndag.

2 thoughts on “Min søndag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s