Pap påskeæg

Pigerne har været i gang med at dekorer deres egne påskeæg. Jeg havde købt 2 pap påskeæg i panduro hobby, så fik de 5 farver hver, og så var det bare at gå i gang. De var meget koncenteret om opgave, og jeg synes det færdige resultat er blevet rigtig flot.
Så er det spænende at se om påskehare kommer forbi og putter noget i deres æg.
Jeg tror også jeg vil have købt nogle flere påskeæg, så jeg selv kan dekorer nogle.

2 thoughts on “Pap påskeæg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s