Hår model

Jeg har siddet hår model i dag i forbindelse med et kursus. Her er et FØR billede af mig.

Jeg gav frisøren fri hænder, så jeg med på alle de ide’er hun kom med og jeg er rigtig glad for resultatet.
Men det har godt nok været en lang dag – først på arbejde til kl. 13 og derefter hen til frisør stedet. Vi var 4 modeller i alt. Første skulle vi alle have farvet vores hår. Derefter klippede hun lidt af min frisure, resten ville hun først gøre færdig til selve kursuset som startede kl. 19. Vi var først færdig kl. 21, og vi skulle alle blive til afslutningen, så de frisører der var på kursuset havde mulighed for at kigge nærmer på vores hår.
Her er så EFTER billedet.

Jeg er noget spændt på om jeg selv kan finde ud af at sætte det i morgen.

7 thoughts on “Hår model

  1. @Christina – det går noglelunde med at sætte det til dagligt, skal bare lige vender mig til at der skal bruges lidt mere tid om morgen – før tog det jo ikke så lang tid at sætte håret i en hestehale.

  2. Jeg blev klippet sidste gang i november, hvor jeg fik klippet ca. 20 cm af – inden da kom jeg også meget sjælden til frisør. Det er så nemt at være langhåret – men er nu meget glad for min nye frisure.

  3. Wow, hvor ser det godt ud, den frisure klæder dig rigtig godt! En lang hård dag, men resultatet er da slidet værd.
    Jeg bliver lige mindet om at det er over et år siden jeg selv har været til frisøren og mit hår ligner en høstak 🙂 Nu må jeg også se at komme afsted!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s