Brutal

Her i Aalborg har vi et løb der hedder Brutal Marathon som afholdes hver år på langfredag – det er angiveligt opkaldt efter et næsehorn der hed Brutalis og som boede i Aalborg Zoo. Ruten til dette Marathon er i sig selv ikke særlig lang, godt 7 km, men man skal tage 6 runder. Og her er så det brutale kommer, i løbet af sådan en runde skal man løbe op af 2 af nogle af de stejleste bakker vi har i Aalborg.
I går var der træningsløb til Brutal Marathon hvor gemalen var med. Han tog 4 runder, dvs. 28 km, hvilket jeg synes er rigtig flot.
Så da jeg selv skulle ud at løbe om eftermiddag, følte jeg mig lidt insprireret, og valgt at tage en runde. Det gik fint nok op af den første bakke og tænket at dette her klare jeg da nemt, men så kom jeg til Skovbakkevej – gud hvor bliver den stejl når man når toppen – det var virkligt brutalt – jeg måtte skiftevis gå og løbe de sidste 50-100 meter. Og jeg kan love for at jeg har ømme ben og knæ i dag – jeg synes ellers jeg var i ok form.

One thought on “Brutal

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s