Endnu en dag ved symaskinen

Jeg har været så heldig at kunne sidde ved symaskinen i løbet af dagen.. Så nu er der syet ballonbukser og forklædekjole til Josefine. Kjolen voldte mig godt nok nogle problemer – jeg skyder selvfølgelig skylde på syvejledningen :-), jeg synes den var mangledefuld. Det endte med at jeg måtte trævle meget af det op, og sy det på min måde.
Karoline blev meget glad for sin nye kjole, det skulle tages i brug allerede fra morgenstunden.

Posted in Sy

2 thoughts on “Endnu en dag ved symaskinen

  1. Hvor er du go', det er virkeligt fint det du laver – og så med cupcakes på – selvfølgelig :o)
    (er stoffet det fra stof 2000?)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s