Fredag aften med symaskine og hvidvin

Det er fredag aften og gemalen er til Turboweekend koncert med drengen, så jeg har aften for mig. What to do with myself – gå igang med et af mine mange projekter selvfølgelig! Så symaskiner er fundet frem og en flaske hvidvin åbnet – det er jo fredag aften. Jeg har fået klippet stof til bukser og forklædekjole til Josefine og en kjole til Karoline. Jeg startede med den nemmeste og det var kjolen til Karoline. Der er nogle små skønhedsfejl ved lynlåsen, men ellers er jeg meget tilfreds. Det tog dog lidt længere tid end jeg havde regnet med, men det er pga. de hæklet blomster. Det er så lang tid siden jeg har hæklet sidst, at jeg måtte kigge i min hækle bog for at se hvordan man lavede de forskellige masker.
Tøjet til Josefine må vente til i morgen, for nu er det ved at være sengetid.

3 thoughts on “Fredag aften med symaskine og hvidvin

 1. @Sidsel, mange tak – jeg nyder mine friaften, hvor jeg kan lave hvad jeg vil

  @Pernille – takker – I aften står den så på Veto til manden og rødvin til mig. (Gemalen har en kammerat der havde en ekstra billet, så den står på koncert 2 aftner i træk)

 2. Sikke en skøn kjole – rigtig fin. Og så er det rigtig god stil med Turboweekend til manden og hvidvin til dig (sådan ville fordelingen også være herhjemme ;o)

 3. Du har da nået meget på sådan en aften! Hvor er den blevet fin! Rigtig sød detalje med de hæklede blomster.

  Jeg må indrømme at jeg også nyder en aften uden kæresten en gang imellem. Der er en særlig stemning når de små sover og der bare er ro og ikke mindst tid til at fordybe sig.

  God weekend!
  Sidsel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s