Smør og sukker

har jeg brugt rigtig meget af her til aften. (Der skal løbes langt i morgen)

Kollegaerne skal forkæles i morgen, så jeg har været i gang med at bage. Oprindeligt var det kun meningen at jeg skulle lave Kanelsnegle, men en af mine kollegaer vil så gerne have cupcakes. Så til ære for ham, har jeg også lavet jumbo banan cupcakes med chokolade frosting.  Kanelsneglen er efter en opskrift af Mette Blomsterberg som I kan finde her. Cupcakens er bare min grundopskrift hvor jeg har tilføjes 3 små bananer og lidt chokolade, og så har jeg lavet en butter cream tilsat smelte mælkechokolade. Nu håber jeg de kan lide det.

One thought on “Smør og sukker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s