Maveonde – øv bøv

Jeg er blevet ramt af et maveonde – øv bøv. Det startede i går, og jeg er stadigvæk ikke helt på toppen, så jeg har endnu en dag hjemme. I går tilbragte jeg hele dagen i sengen og fik sovet rigtig meget. Jeg sov dog ikke hele dagen, så der blev set fjernsyn og surfede rundt i blogland – det var dejligt at have rigtig meget tid til at udforske de forskellige blogge og ikke bare kun læse det nyeste indlæg.
Tiden blev også brugt til at lave planener – planer over de krea projekter jeg skal i gang med og planer om de kager der skal bages og pyntes. Det er bare træls når man har lagt planer, at man så ikke kan komme i gang fordi man mangler materialer. Så nu gælder det bare om at blive frisk så jeg kan komme i Stof og Stil og Stof2000, og komme i gang med alle mine projekter.

3 thoughts on “Maveonde – øv bøv

  1. Håber den er på vej retur igen…:-) Det er altid skønt med blogland når man ligger på langs. Der bliver ved med at være spændende ting at læse…:-)
    God bedring.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s