Domestic Goddess

Domestic Goddess aka Nigella Lawson er en af mine ynglings kogebogsforfatter og tv-kok. Jeg har næsten alle hendes bøger, tror bare det er “How to Eat” som jeg mangler i min samling, og jeg følger altid med når de viser hendes programmer i fjernsynet.  Jeg kan godt lide den uformelle tilgang hun har når hun er i køknet.
Det er flere af hendes opskrifter jeg har lavet rigtig mange gange, f.eks. hendes chocolate fudge cake – den er bare himmelsk – og syndig. Det er hendes cupcake opskrift, jeg bruger, når det er de helt simple jeg laver. Også hendes spaghetti and meatballs bliver lavet rigtig mange gange – en rigtig nem ret, der bare er lækker.
Jeg elsker bare at sidde og bladre igennem hendes bøger og blive inspireret, det kan jeg bruge meget tid på. 

2 thoughts on “Domestic Goddess

  1. Selvfølgelig er du også til Nigella (havde det på fornemmelsen), Mon man kan sige, at hvis man er vild med London og lærkre sager, så er man også til Nigella? Jeg er også pjattet med hende. Herhjemme er hendes Laks med ærtepurre et hit. Og nå ja, så er jeg vild med hendes juleprogrammer…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s