Fastelavnsboller

I denne tid hvor det er dejligt med en fastelavnsboller og helst af den hjemmelavet slags, kan jeg anbefale Sif Orellana’s opskift på Den Hæslige Slyngelse fastelavnsboller som er i hendes bog Greven, kammerjunken og den dragende citronmåne. Hvis I ikke skulle eje denne bog kan opskrifte også findes i det nyeste version af online magasinet Fashion for me  (på side 55), I kan også finde det via Sif Orellana’s blog.  Der står i opskrift at der bliver 8 stk, jeg vil nu nok sige at godt kan lave dem mindre og dermed få lidt flere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s