Work in progress

Så er jeg kommet i gang med at sy Karolines fastelavnsdragt. Har siddet de sidste 2,5 time nede i kælderen på mit arbejdsværelse og synes stadigvæk der mangler meget. (Har syet ærmerne, men de er bare ikke kommet på endnu) Mangler flæsekanten hele vejen rundt, hvor der også skal synes palieter på, så der skal laves 17 stof roser som skal på kjolen.
Det har ellers været en produktiv aften. Først til forældremøde i vuggestuen – tager lige et år mere i forældrebestyrelsen. Så hjem og lave dej til rugbrød og bage knækbrød. Resten af aften er som sagt brugt i kælderen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s