Løb

Var ude at løbe både lørdag og søndag efter 3 ugers pause. Efter så “lang” en pause så føles som man starter for bunden igen igen – det var rigtig hårdt. Jeg løb 5 km begge dage. Lørdag var den sidste kilometer godt nok hård at komme igennem, men man har det så godt med sig selv bagefter og mens jeg løb tænkt jeg på hvorfor det havde taget mig så lang tid at komme igang igen – det er jo dejligt at løbe (selvom det er koldt og hårdt) Det kan bare være så svært at finde motivationen når det er koldt og mørkt. Jeg VIL have forår så jeg kommer ud at løbe om aften når pigerne er kommet i seng.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s